Skip to main content

Fiind înconjurat de brazi împreună cu serviciile pensiunii noastre oferă o oportunitate excelentă de a organiza întâlniri de familie și prieteni, evenimente, evenimente corporative, team building și conferințe.

Cele trei săli de diferite dimensiuni au găzduit multe evenimente de succes de-a lungul anilor. Camerele noastre, restaurantul, serviciile și opțiunile de programe oferă posibilitatea de a organiza evenimente de două sau mai multe zile.

 

Pentru succesul evenimentului, combinați următoarele servicii:

-cazare

– serviciu complet de restaurant

-pauza de cafea, gustare, picnic

-închiriere echipament pentru evenimente (flipchart, ecran de proiectie, proiector)

– mediere decor eveniment

– organizare de programe, difuzare

-serviciu mini wellness (jacuzzi si sauna), ciubăr cu apa sarata

– teren de sport (fotbal, volei, tenis, tenis de picior, foosbal)

Solicitați oferta noastră actuală de servicii!

Amplasarea pensiunii asigură un refugiu privat pentru o echipă de 20-30 de persoane, comunități de lucru: cazare, ospitalitate, sala de conferințe și programe într-un singur loc!

Solicitați oferta noastră personalizată!

Zi de naștere, aniversare, festivitate de absolvire, nuntă, botez! În cele două săli mai mari ale noastre, avem posibilitatea de a organiza multe evenimente de la 40 la 80 de persoane în același timp!

Solicitați oferta noastră personalizată!

Atunci când organizați programe de team building ale companiei și întâlniri de familie, merită să combinați opțiunile de interior și exterior. Mediul forestier face ca timpul petrecut aici să fie de neuitat!

Solicitați oferta noastră personalizată!

Oferim o locație complexă pentru evenimente! Suntem disponibili să pregătim și pauze de cafea, dar pot fi solicitate și un proiector, ecran de proiecție și flipchart!

Solicitați oferta noastră personalizată!