Skip to main content

Pensiunea noastră are 10 camere însorite și 2 apartamente, oferind cazare confortabilă pentru 24-28 de persoane. În fiecare camere se poate adăuga un pat suplimentar. Sunt dotate cu un mobilier modern, televizor, frigider si au baie proprie.

Fie că este vorba despre o evadare romantică, o vacanță în familie sau o călătorie de afaceri, fiecare poate găsi un tip de cameră care se potrivește nevoilor sale.

În unitatea noastră, aveți posibilatea de a plăti cu numerar, cu card, dar acceptăm și carduri de vacanță Sodexo (Pluxee), Edenred și Up!

Prețurile indicate se aplică pentru perioada 2024! Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile pentru sărbători!

Faceți clic pe imaginea camerei pentru informații detaliate despre cameră!

Camerele noastre duble sunt echipate cu paturi single continentale, care pot fi transformate într-un pat matrimonial mare atunci când sunt împinse împreună. Dimensiunea camerelor este potrivita pentru amplasarea unui pat suplimentar! În ceea ce privește dotarea, fiecare cameră are baie privată, televizor cu unitate interioară, pături și prosoape.
Pensiunea noastră dispune de două camere de apartamente, care sunt potrivite pentru familii și oaspeți cărora le place să se bucure de zilele petrecute cu noi într-un spațiu mai mare. Suita cu două camere are baie proprie, un pat francez imens și o canapea extensibilă și masă.

Cameră cu pat dublă

Apartament

Rezervă o cameră! Solicită oferta noastră!