Skip to main content

Panziónk elhelyezkedése és szolgáltatásai kiváló lehetőséget adnak a családi, baráti összejövetelek, események illetve, céges rendezvények, csapatépítők, konferenciák szervezésére.

Három különböző méretű termünk,  számos sikeres rendezvénynek adott otthont az évek folyamán. Szobáink, éttermi ellátásunk, szolgáltatásaink és szervezett programlehetőségeink lehetőséget nyújtanak két-három napos rendezvények lebonyolítására.

 

A rendezvény sikeréért kombinálja alábbi szolgáltatásainkat:

-szállás

-teljes éttermi ellátás

-kávészünet, snack, piknik

-rendezvénytechnika bérlés (flipchart, vetítővászon, projektor)

-rendezvény dekoráció közvetítés

-programszervezés, közvetítés

-mini wellness szolgáltatás (jacuzzi és sauna), sósvizes dézsa

-sportpálya (foci, voli, tenisz, lábtenisz, elő csocsó)

 

Ismerje meg a Mountain Rest Panzió rendezvény lehetőségeit! Kérje aktuális ajánlatunkat!
A panzió fekvése biztosítja a privát elvonulást egy 20-30 fős csapat, munkaközösség számára: szállás, vendéglátás, konferenciaterem és programok egy helyszínen!

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Születésnap, évforduló, kicsengetés, esküvő, keresztelő! Két nagyobb termünkben egyidejűleg van lehetőségünk számos rendezvény lebonyolítására 40 személytől, 80 fő -ig!

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

A céges csapatépítő programok, családi találkozók szervezésekor érdemes ötvözni a beltéri és szabadtéri lehetőségeket. Az erdei környezet felejthetetlenné teszi az itt eltöltött időt!

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Komplex rendezvényhelyszínt biztosítunk! Két témakör közben kávészünettel állunk a rendelkezésre, de projektor, vetítővászon, és flipchart is ígényelhető!

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!