Skip to main content
 
 
1
1

HAI SĂ CUNOȘTI PENSIUNEA MOUNTAIN-REST!

Pensiunea noastră își așteaptă oaspeții în munții Harghitei, înconjurat de brazi.

Peisajul sălbatic, aerul curat, plimbările de seară, mâncarea tradițională fac parte dintr-o relaxare perfectă. Datorită serviciilor noastre, pensiunea este potrivită nu numai pentru recreere, ci și pentru evenimente corporative și individuale, organizare team buildinguri și conferințe.

La noi te poți relaxa cu adevărat!

SERVICII

Cazare

Pensiunea are 10 camere însorite și 2 apartamente mari, oferind cazare confortabilă pentru 24-28 de persoane. Mobilierul camerelor este modern, sunt dotate cu televizor, frigider mini-bar, si au baie proprie.

Detalii

Evenimente

Pensiunea noastră poate fi o alegere excelentă pentru un eveniment de familie planificat într-un mediu forestier, ferit de zgomotul orașului. Perfect pentru organizarea de evenimente de companie și team building-uri.

Detalii

Pârtia de schii

Pârtia ”Piricske” este o pârtie de schi de nivel albastru de dificultate, lungimea este 300 de metri, diferență de altitudine este de 54 de metri, cu o pantă de 24% dotat cu teleschi. Capacitatea liftului este de 30 persoane, pârtia dispune si de iluminat nocturn.

Detalii

Servicii

În timpul șederi aveți posibiliatea de a folosi mai multe servicii ale pensiunii noastre! Angajamentul nostru este de a oferi oaspeților noștri o experiență specială și unică!

Detalii

EVALUĂRI

Pensiune foarte frumoasă. Este super cald în interior, camerele sunt destul de mari și spatioase, micul dejun este delicios. Este situat la capătul unui drum pitoresc prin pădure, deci este foarte liniștit și departe de zgomotul orașului.

Diana Nasulea

Este situat într-un mediu forestier frumos, un loc ideal pentru a „încetini”. ... Camere spațioase curate și bine echipate, cu o priveliște frumoasă. Atât micul dejun, cât și cina sunt delicioase. ... Personalul este foarte amabil și de ajutor! Cu siguranță vom reveni!

Dr. Zemkó Dalma

Curățenie, liniște, relaxare! Bună ospitalitate! Ceafă de porc super bun! Întotdeauna ne simțim bine aici!

Dr. Martonos Éva

FOTOGRAFII

Válassz / Alege / Choose