Skip to main content

Panziónk 1000 m tengerszint feletti magasságban, erdei környezetben helyezkedik el, ezáltal bíztosítja mindazokat a lehetőségeket, hogy az itt eltöltött idő igazán különleges legyen! Szolgáltatásaink mindegyike szorosan kötődik a friss levegőhöz, az igazi megpihenéshez, a csendhez és az erdei élményekhez.

Legyen szó egyéni utazásól kis illetve nagyobb csapatokban, szervezett kirándulásról, csapatépítésről, konferenciáról, családi eseményről, a Mountain Rest Panzió a tökétes választás lehet.

Étterem

Panziónk a hét minden napján házias ételfelhozatallal várja vendégeit. Szállóvendégeinket bőséges reggelikínálattal, illetve a nap folytatásában Á la Carte menüből választható ebéddel és vacsorával várjuk!

Menü

Mini Wellness

A testi-lelki kikapcsolódás fontos részes egy pihentető útnak! Kérje kollágáinktól mini-wellness szolgáltatásunk, amely egy 2 órás program szaunával egybekötve!  A Jacuzzi fürdő már önmagában is megadja a nyugodt hangulatot! A fákra néző kilátás, a friss levegő egybekötve egy finn szaunás élménnyel tökéletessé teszi a nálunk töltött idő!

Sósvizes dézsa

Pihenjen a fenyvesek közt parajdi sósvizes dézsában!

Köztudott, hogy a sós dézsafürdő jótékony hatással van a szervezetre. Mozgásszervi, reumatikus panaszok, légúti nehézségek, gyulladások, és nőgyógyászati gondok kezelésében segít, viszont kiválóan alkalmas stressz oldásra.  Programáljon időben, hogy élvezhesse a piricskei esteket a csillagok alatt!

Sportpálya

A környék számtalan focipályával rendelkezik, de közülük kiemelkedő a panzió mögött található esti világítással ellátott, műfüves pálya, mivel a fenyvesek közt található. A friss levegőn eltöltött idő ajándék amelett, hogy barátainkkal rúghatjuk a bőrt! Nemcsak egy-egy közös focizásra alkalmas, de hálóval ellátva lábvolizni és teniszezni is ad lehetőséget. Szervezett csapatépítőkbe is be lehet építeni, ugyanis két csapatra oszolva elő csocsó bajnokságot is lehet szervezni.

Kerékpárbérlés

Kerékpározz a hegyekben, Piricskén! Panziónk lehetőséget ad a kerékpárbérlésre azok számára akik aktívan akarják, megismerni a környéket. Kijelölt mountain bike út áll rendelkezésre a panzió küröl, de fel lehet biciklizni Hargita fürdőre is. Kérje kerékpárjainkat kollégáinktól.

Kerti aktivitás

Kimegyünk a hegyekbe és a pihenésünk velejárója a grillezés, bográcsozás. A füst, a tűz, a pácolt husok, zoldségek, gombák tökéletes menüpontja lehet bármelyik esténknek. Kérje a ” Te vagy a szakács” grill ajánlatunk és mutassa meg barátainak, hogy milyen az igazi grillezet tarja! A gyerekeknek is jut aktivitás bőven, a nemrég felújított játszóterünkön.