Szobafoglalás / ajánlatkérés
Mountain Rest Panzió
Érkezés:
Elutazás:
Vendégek:
2 felnőtt
Felnőtt:
Gyermekek:
Promóciós kód:
Bezár
Foglalás
Bezár

Ranger Túrák - Tusnádfürdő

A Ranger túrák 4 darab teljesen elektromos 4 férőhelyes és benzines 6 férőhelyes Polaris Ranger terepjárókon illetve Mitsubishi off-road terepjárókon zajlik, Tusnádfürdő területén belül.

Erdély legszebb tájait láthatja majd! (Tusnádfürdő Árkostól 35 km-re fekszik, autóval kb. 40 perc alatt érhető el.)
A programot partnerünk, az Adventure Expert bonyolítja le.

Csomád-hegy túra (1,5 óra, min. 3 fő)
A Csomád útvonal kiindulópontja a tusnádfürdői Fortuna Hotel parkolója, amelynek célpontja a Csomád-hegy. Az első megálló a medveles, ahonnan remek kilátás nyílik a környező hegyekre. Ezután megállunk egy esztenán, ahonnan láthatjuk a Csíki medencét. Innen folytatjuk túránk a föld úton, ahol teljes mértékben élvezhetjük az erdő szépségét!

Szent Anna tó túra ( 3 óra, min. 3 fő)
A tusnádfürdői Fortuna Hotel parkolójából induló program, a célmegálló a Szent Anna tó parkolója. Az út során élvezheti a hegyek és erdők szépségét. Végighaladunk a Csomád hegy erdei utain, és elhaladunk különféle síkságokon és erdőkön, amelyek mind különbözőek . Amint elértük a tó parkolóját, 1 óra szabadidőnk lesz a tóparti sétára.

„Chilling in the city” (1-1,5 óra: 20-30 perc oktatás és 40-60 perc városnézés, min. 3 fő)
A segway túra tartalmaz egy túravezetőt és oktatást. A Hotel Fortuna parkolójából indulva a túra az Apor és Mikes forrásig tart. Útközben lehetősége van megismerkedni a várossal. Áthaladunk a központon, a régi központon, ahol megcsodálhatja a városunk régi épületeinek maradványait, végig megyünk olyan városrészeken is, amiket eddig esetleg még nem volt alkalma megismerni. Amikor a forrásokhoz érünk, rövid megállót fogunk tenni. Ott pihenünk egy kicsit. Ezután visszatérünk a kiindulási ponthoz, a szálloda parkolójába.