Szobafoglalás / ajánlatkérés
Mountain Rest Panzió
Érkezés:
Elutazás:
Vendégek:
2 felnőtt
Felnőtt:
Gyermekek:
Promóciós kód:
Bezár
Foglalás
Bezár

Gyalogtúrák, biciklitúrák, mászás, lovaglás

Fedezd fel a Carpathian Escapes csapatával Székelyföld és a Keleti-Kárpátok titokzatos világát. A kiterjedt erdőségek, a természet közelsége és az élő hagyományok tökéletes helyszínt biztosítanak az élménydús kalandok átéléséhez. Irodánk Európai Uniós alapokból jött létre és célja megismertetni a világgal Európa talán legérdekesebb, leggazdagabb élővilágával rendelkező, ám mégis ismeretlen szegletét.

Napos programjaink között, mint offroad, vadlesek és vadfotózások, bicikli- és gyalogtúrák, lovas, sítalpas és hószános programok, mindenki megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. A túrák során bejárt tájak, a csend és nyugalom, a helyi emberek egyszerű kedvessége és az élő hagyományok egy régen elfeledett világba röpítenek. Távol a zsúfolt nagyvárosoktól és a modern élet rohanásától megtapasztalhatod a természet végtelen nyugalmát.

A Carpathian Escapes gondoskodik Rólad az érkezéstől egészen a távozás pillanatáig. A repülőjáratok és egyéb Erdéllyel kapcsolatos látnivalók, információk felől kérdezz bátran. Személyre szabható, egyéni és csoportos programjainkkal emlékezetessé tesszük erdélyi kirándulásodat!