Foglalás
Bezár

Szabadidős programok (aktív időtöltés)

Hargitafürdő
A Keleti-Kárpátok gyönyörű csúcsai között, Hargita hatalmas fenyőrengetegében, a páratlan szépségű környezetben épült Balu Románia egyik legrégebbi kalandparkja. A Balu Park büszkesége a 985 m hosszú tiroli amelyből 350 m egy tó fölött halad.
Zeteváralja
Próbáld ki a vízi sportok királyát, a kajakozást Erdély egyik legszebb taván, a Zetelakán. Ha eleged van a hétköznapokból, lazíts a hegyek között a Mountain-Rest panzióban, ha netán pedig aktív kikapcsolódásra vágysz, kóstolj bele a szabadság ízébe evezés közben.
Hargitafürdő
A Kossuth Szikla egyike a Hargitafürdő leglátványosabb pontjainak, ami a síközponttól alig két kilométeres könnyű sétával érhető el.
Hargitafürdő
A Csicsói-Hargita délnyugati nyúlványa a Bagolykő (1679 m).
Hargitafürdő
Az Csicsói-Hargita (románul: Harghita-Ciceului) egy egykori rétegvulkáni kráter peremének maradványa a Hargita-hegységben.
Piricske
Székely elemózsia, szekerezés, pálinkakóstolás.
Piricske
Úticél: Hargitafürdő és a rákosi Pogányvár. Mountain bike bérlés, idegenvezető, szendvics.
Tusnádfürdő
Fedezze fel Tusnádfürdőt a környező gyönyörű erdei világát az elektromos Segwayek segítségével.
Tusnádfürdő
A Ranger túrák 4 darab teljesen elektromos 4 férőhelyes és benzines 6 férőhelyes Polaris Ranger terepjárókon illetve Mitsubishi off-road terepjárókon zajlik, Tusnádfürdő területén belül.
Tusnádfürdő
A program időtartama 2 óra, min. 4 fő számára. A program elérhető egész évben, igény szerinti helyszínen.
Tusnádfürdő
Fedezze fel Erdély szépségét madártávlatból! Képzett oktatóval együtt emelkedhet az égbe és élvezheti az adrenalin mindent elsöprő erejét.
Csíkszereda
Fedezd fel a Carpathian Escapes csapatával Székelyföld és a Keleti-Kárpátok titokzatos világát. A kiterjedt erdőségek, a természet közelsége és az élő hagyományok tökéletes helyszínt biztosítanak az élménydús kalandok átéléséhez. Irodánk Európai Uniós alapokból jött létre és célja megismertetni a világgal Európa talán legérdekesebb, leggazdagabb élővilágával rendelkező, ám mégis ismeretlen szegletét.
Tusnádfürdő
Köztudott, hogy minden Tusnádfürdőre érkező turista medvét szeretne látni. Eldöntöttük, hogy mi biztonságos, kulturált körülményeket biztosítunk a medvét látni akaró érdeklődőknek a medvével való találkozáshoz.