Foglalás
Bezár

Mountain Rest - Hegyi pihenő

A zsúfoltságtól, stressztől fáradt városi ember, a természet szépségére szomjazó utazó, valamint azok számára, akiket nyáron a hegyi túrák szépsége, télen pedig a vastag hótakaróval borított lesiklópályák varázsolnak el, a „HEGYI PIHENŐ" panzió a lélek és a test felüdülését biztosítja.

Modern, jó ízléssel berendezett, a hibátlanul kivitelezett részletek egyszerűségétől és értékességétől elegáns, lélegzetelállító, mesés környezetben.



A reggelek fenyőillatúak, a gyantaillatú friss és hűvös levegő üdítően járja át egész lényünket, minden lélegzetvétel lelki nyugalmat és egészséget ad. Séta élénkíti a szervezetet, a sízés-szánkózás kedvelői számára a környékbeli lesiklópályák kínálnak gazdag választékot.

Töltse szabadságát és életének fontos pillanatait a „HEGYI PIHENŐ" panzióban és feledhetetlen emlékekkel lesz gazdagabb.

Könnyű hozzánk találni, térjen rá a DN 13A jelű országútra és Csíkszeredát elhagyva, kb.15 km után, a Piricske felé mutató jelzőtáblánál forduljon jobbra, úgy másfél kilométer után tárt karokkal várjuk Önt.

A panzió 10, napsütéses szobával és 2 nagy lakosztállyal rendelkezik, 24-28 személy számára biztosítva kényelmes elszállásolást.

A szobák bútorzata modern, tévével, minibáros hűtőszekrénnyel vannak ellátva, saját fürdőszobával rendelkeznek.

Két nagy, csoportok számára is megfelelő vendéglőterem áll a turisták rendelkezésére, ahol családi környezetben élvezhetik a székely konyha remekeit.

Nyáron a panzió vendégei az ezen célra kialakított területeken teniszezhetnek és focizhatnak, de szervezett hegyi túrákon és biciklis kirándulásokon is részt vehetnek. A panzió ideális feltételeket kínál teambuildingok, családi vagy baráti ünnepségek megszervezésére, internet-hozzáféréssel rendelkező konferenciaterem, vendéglő, bár, szauna és jakuzzi áll rendelkezésre.

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!