Skip to main content
 
 
1
1

ISMERJE MEG A MOUNTAIN REST PANZIÓT!

Panziónk a Hargita hegységben, a fenyvesek ölelésében várja vendégeit.

A vadregényes táj, a friss levegő, az esti séták, a finom ételek mind egy tökéletes kikapcsolódás részesei. Szolgáltatásaink által nem csak a családi kikapcsolódásokra, de céges és egyéni rendezvényekre, team buildingek és konferenciák szervezésére is alkalmas panziónk.

Nálunk igazán meg lehet pihenni!

SZOLGÁLTATÁSAINK

Szállás

A panzió 10, napsütéses szobával és 2 nagy lakosztállyal rendelkezik, 24-28 személy számára biztosítva kényelmes elszállásolást. A szobák bútorzata moderntévévelminibáros hűtőszekrénnyel vannak ellátva, saját fürdőszobával rendelkeznek.

Részletek

Renzdezvények

Panziónk kiváló választás lehet egy, erdei környezetben a város zajától távol  tervezett családi esemény színhelyének, céges rendezvények, team buildingek szervezésének.

Részletek

Sípálya

A Piricske vörös nehézségi szintű sípálya, 300 méter hosszú, 54 méteres szintkülönbséggel, 24%-os dőlésszöggel és egy felvonóval. A felvonó kapacitása 30 fő, a lejtőn éjszakai világítás is működik.

Részletek

Szolgáltatások

Panziónk több szolgáltatását igénybe veheti az ittartózkodás alatt! Elhivatottságunk, hogy vendégeinket olyan különleges élményben részesítsük, amelyek arra késztetik majd, hogy ide vissza kell jönni!

Részletek

ÉRTÉKELÉSEK

Csodaszép erdei környezetben található, ideális hely a "lelassulásra". ... Tiszta és jól felszerelt tágas szobák, gyönyörű kilátással. A reggeli és a vacsora is ízletes. ... A személyzet nagyon kedves és segítőkész! Biztosan visszatérünk még!

Dr. Zemkó Dalma

Tisztaság,béke ,nyugalom ! Jó vendéglátás ! Isteni finom flekken ! Itt mindig jól érezzük magunkat !

Dr. Martonos Éva

Nagyon szép panzió. Szuper meleg bent, a szobák elég nagyok és tágasak, a reggeli finom. Az erdőn át vezető festői út végén található, így nagyon csendes és távol a város zajától.

Diana Nasulea

GALÉRIA

Válassz / Alege / Choose