Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár
Töltsön el néhány napot Hegyi Pihenőnkben, és feledhetetlen emlékekkel lesz gazdagabb!
Online
ajánlat!
A legalacsonyabb elérhető ár nálunk jelenleg:
15,50  
€ / fő / éj
szobaár: Online ajánlat ellátás nélkül
szoba: Kétágyas szoba
ekkor: 2018. 12. 15
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Ismerje meg a Panziónkat!
Szobák és Lakosztályok
Mountain Rest - Hegyi Pihenő
A panzió 10, napsütéses szobával és 2 nagy lakosztállyal rendelkezik, 24-28 személy számára biztosítva kényelmes elszállásolást. A szobák bútorzata modern, tévével, minibáros hűtőszekrénnyel vannak ellátva, saját fürdőszobával rendelkeznek.
Ismerje meg szállodánkat:
Panzió Szolgáltatások
Elszállásolás és ellátás
Két nagy, csoportok számára is megfelelő vendéglőterem áll a turisták rendelkezésére, ahol családi környezetben élvezhetik a székely konyha remekeit.
Nyáron a panzió vendégei az ezen célra kialakított területeken teniszezhetnek és focizhatnak, de szervezett hegyi túrákon és biciklis kirándulásokon is részt vehetnek. A panzió ideális feltételeket kínál teambuildingok, családi vagy baráti ünnepségek megszervezésére, internet-hozzáféréssel rendelkező konferenciaterem, vendéglő, bár és szauna áll a szervezők rendelkezésére.
Látnivalók
Erdély keleti felében helyezkedik el, a Hargita-hegység vulkáni vonulata és a Csíki-havasok közé beékelődő Csíki-medence középső részén.
A hegység télen-nyáron rengeteg szabadidős tevékenységet kínál, számos túraútvonal, sípálya és áll a turisták rendelkezésére. A város az Olt mentén haladó észak-dél irányú és a Tolvajos- és Gyimesi hágókon áthaladó nyugat-kelet irányú közlekedési útvonalak kereszteződésénél alakult ki.
Nézze meg bemutatkozó videónkat!
Mire számíthat, ha a Mountain Rest-et választja? Videónkból megtudhatja!
Események, hírek, Facebook posztok
Normál verzió Mobil verzió